tisdag 10 januari 2012

Ajj min mage!

Efter att sovit bort två timmar i hopp om att min mage skulle bli bättre, så får jag väl säga "god morgon". Fast något  bättre blev det ju tyvärr inte har fortfarande lika ont i magen. Idag har jag hunnit att plugga lite, håller på att läsa om  venösa och arteriella bensår det är lika "roligt" som det låter.. men tur att det är lite intressant i alla fall.

Ännu en dag.

Idag har varit en mycket händelsefull dag, den startade med en vanlig och inte allt för sällsynt sovmorgon innan det var dags att bege sig till skolan för att ta redan på varför jag blivit avbrottad från min utbildning. Dock blev jag blev inte mycket klokare efter det besöket då dom inte visste vad som är fel än, så detta är en ända röra just nu. Hoppas att dom lyckas hitta lösningen innan jag blir återbetalnings skyldig, inte för att jag kommer betala tillbaka en ända krona för att Komvux klantat till detta. Efter mitt besök i skolan begav jag mig in till Göteborg för att träffa min underbara flickvän. Precis innan jag skulle träffa henne, skulle jag göra vinterns första snöboll och då lyckas jag att spräcka mina byxor när jag hukar mig vilket kanske inte var så lyckat!
Men väl i stan så kollade vi på lite kläder till henne men hitta inget, fast jag å andra sidan hittade ett kebab ställe så att jag fick lite mat i magen innan jag skulle i väg och träna. Träningen som stod på schemat idag var brottning, fösta träningen efter jul uppehållet, tråkigt nog blev vi bara tre stycken idag då några är skadade och andra sjuka. Så idag fick det blev ett fyspass med mage, rygg, biceps, triceps, axlar- och bröst övningar. Nu ska jag strax lägga mig i sängen och kolla på tv eller film innan jag somnar in för natten.