torsdag 16 februari 2012

Baka dag imon =)

Just nu går tiden inte allt för fort men om en liten stund ska jag sätta mig och kolla på House tillsammans med pappa. Efter det blir det väl att sova, då klockan ringer vid 8 som vanligt. Får köra ett extra hårt morgonpass imon då jag fick ställa in kvällen brottnings träning. Fast största anledningen till att jag får köra lite hårdare är att jag ska hem till Emelie i morgon och väl där ska vi baka och ha en mysig dag tillsammans. Vilket även lär innebär en tjockis dag, fast det kan man unna sig ibland då det är gott!

Tårta är ju alltid gott =)


Kalas!

Idag blir det barn kalas hemma hos min underbara syster son Loke, men han även lite snäll av sig och delar med sig av uppmärksamheten, då min syster fyllde 29 år i förra veckan. Efter kalaset bär det av till brottningen för att träna. Men innan det ska jag plugga och göra mig lite lunch vad det blir att äta har jag inte den blekaste om. Får hoppas att jag har lite tur idag med att jag hinner träna färdigt innan mamma och pappa åker från kalaset då jag går innan det är slut.

Hipp hipp hurra..!

Idag blir min stora kille ännu större, Loke fyller 5 år idag! 
Grattis Loketok! =)

Snip snap slut.. nej den har bara börjat =)

I livet har man hört många sagor och dom flesta slutar på ett eller annat sätt alltid lyckligt. Det har nu utspelat sig en saga ett tag, prinsen fick sin prinsessa och dom skulle leva lyckliga i alla sina dagar.. men denna gången sluta det inte så. Kanske inte så lyckligt slut skulle många säga? Men jag håller inte med, för jag har fortfarande kvar min prinsessa. En vän som jag ska ha för livet och vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar, tillsammans sida vid sida ska vi vandra vidare mot nya äventyr..