tisdag 24 januari 2012

Lugnt och skönt

Efter mycket om och men börjar denna dagen lida mot sitt slut och bäst av allt är att det är färdig pluggat för idag. Nu ska jag bara ta det lugnt och göra minsta lilla, kolla på tv, fika lite och bara njuta. I morgon ska jag träffa min älskling vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt, kanske äta något eller bara ta det lugnt prata och njuta av att vara med varandra. Efter att ha träffat min kärlek ska jag till brottningen och köra skiten ut mig och alla andra som kommer och tränar.

Plugg plugg plugg

Klockan ringde 08:00 och det var dags för mig att gå upp för att träna, det blev 20 minuters uppvärmning på crosstrainern  innan det var dags att köra triceps, bröst och axlar. Efter träningen var det dags för min efterlängtande frukost som bestod av havregrynsgröt, några mackor och ett glas med juice. Sen var det dags att sätta sig och plugga men innan fick det bli en dusch så att man luktar lite godare än svett. Lite senare på dagen runt ett tiden kom min farbror förbi vilket var lite små trevligt. Nu ska jag sätta mig och plugga lite till för om ungefär en timme kommer mamma hem och då blir det spaghetti och köttfärssås till middag.

Godnatt

Nu har man varit hemma i en timme drygt och varvat ner efter att varit iväg och tränat brottning. Idag blev det ett lite hårdare pass med mycket överkropps fys och lite balans. Tidigare idag har det varit rätt så lugnt, jag har pluggat och även kollat på tränings landskampen mellan Sverige - Qatar vilket såg väldigt lovande ut inför allsvenskan och blåvitt men även sommarens em. Då man såg en Tobias Hysén i mål form två mål av världsklass och en assist, Emil Salomonsson och Mikael Dyrestam såg även dem väldigt lovande ut, men om dem får en plats i em truppen återstår att se. Nu ska jag sova för att orka gå upp vid 08:00 när klockan ringen för att träna, men först tänkte jag dela med mig av målen från dagens match.