onsdag 29 februari 2012

Brottning, brottning...

Nu var det ett tag sen jag skrev, nu börjar våren närma sig med storm steg, solen skiner och det är 14 grader varmt ute. Men frågan man ställer sig fortfarande är, har den sista snön kommit nu eller kommer det en omgång till? Jag hoppas i alla fall att det var den sista snön för denna säsongen.
Nu har det även börjat hända lite i mitt liv, jag har bland annat blivit invald i styrelsen på Mölndals Brottarklubb, vilket medför lite extra jobb. Så en sak som jag tog tag i nästan direkt var att renovera våran hemsida som jag var rätt så trött på då den var gammalmodig och inte så strukturerad. Nu är den där modern, fräsch och det är lätt att hitta den information man söker. För den som vill kolla in hemsidan kan klicka här, om ni vill kan ni kommentera hur ni tycker den är, lätta att hitta m.m.
Har även börjat ta tag i skolan på riktigt igen, då jag hittat motivationen till detta vilket känns otroligt skönt. Nu denna veckan är det nästan bara brottning som gäller för min del, i måndags var det träning för mig och jag då började jag även fixa hemsidan. Igår var det knatte träning för dom minsta i klubben, idag blir det träning för mig och min grupp, imon likadant. På lördag har vi en av våra egna tävlingar "Jannes cup" så då ska jag vara med och hjälpa till där. Annars händer inte så mycket denna veckan jag ska plugga och sen får jag se vad man hittar på.
Jag bakade även idag gjorde små trevliga kladd kaka muffins och så här blev resultatet, hade tyvärr ingen grädde eller annat tillbehör hemma men det var gott ändå.