lördag 21 januari 2012

Gott och blandat.

Året första riktiga snö har lagt sig över Göteborg och jag sitter på bussen på väg från Göteborg då tågen inte går pga växel fel. Just nu önskat jag att jag aldrig lämnade Hissingen och min underbara flickvän! Men jag kan ju trösta mig med att jag varit med henne sen i onsdags kväll. Så i natt lär det bli tomt utan att ha henne vid min sida. När jag väl är hemma klockan 20:30 blir det mys med mamma, pappa och Figo framför tvin med vitlöks grattenerade musslor, räkor och något gott bröd till det.

Tidigare i veckan har det det hänt en hel del. I torsdags vakna jag upp bredvid Ida vilket var mysigt och efter att ätit frukost kollade vi på en film innan det var dags för henne att åka till skolan och för mig att åka hem och byta tränings kläder och gåta mig något att äta innan det var dags att åka till Mölndal för att träna. Efter träningen möte jag upp min älskling i Kungsbacka för att ta oss till Frillesås för att få lite mat i magen igen innan det var dags att sova. På fredagen gick vi upp runt halv tolv och åt frukost efter att ha mys lite. Efter frukosten kände Figo att han behövde gå ut så då tog vi en lång promenad med honom som innehöll många skratt. På vägen hem såg vi en skylt om "pannkakskyrka" vilket gjorde oss sugna på pannkakor, så när vi kom hem ställde jag mig och gjorde en dubbel sats med pannkaks smet så vi fick en gos lunch. Efter det blev vi lite trötta och la oss och villa lite innan det var dags att äta igen. Och då var det klockan helt plötsligt 19:00, till middag fick vi potatis gratäng, lövbiff med beanese sås. Strax efter maten fick vi sätta oss på bussen far att vi skulle iväg och umgås med några vänner dock på varsitt håll. Jag åkte hem till Henke tjöta, drack öl och spela Mario kart på Nintendo 64 . Tiden gick och klockan blev 01:00 och folket som var kvar blev trötta så jag tog bussen till stan för att Ida för att åka hem till henne.
Klockan ringer 11:20 och nu är det helt plötsligt lördag gud vad tiden går fort ändå.. blev som vanligt lite mys innan det var dags för frukost. Under frukosten ringer Håkan och säger att han är på väg för att hämta mig, då vi skulle iväg och spela fjäder boll även kallat badminton tillsammans med Hannes och Hassan klockan 13:00 men som en bonus kom även Love och spela med oss. Efter vi spelat i nästan två timmar åkte jag hem till Ida igen. Där fick jag lite och äta innan vi la oss och kolla på film. Sen ner klockan var kvart i sex fick jag börja bege mig hemåt även om jag ville stanna kvar och dom ni redan vet är jag sakta men säkert på väg hem.


Västtrafiks nya slogan:
"Jag ser det snöa, jag ser det snöa, åh då var det tåg kaos igen!"