söndag 15 januari 2012

En helg med mys.

Detta har varit en mycket trevlig, rolig och mysig helg. 
Fredagen börja med att jag träffade Emelie i stan hon behövde hjälp med att hitta ett par jeans så då fick jag rycka in. Bara för att jag är så bra som jag är så hittade jag två par jeans till henne. När vi hade shoppat klart gick vi och åt lunch på paprika å pratade lite mer skit efter det åkte jag med henne hem för att jag ville träffa hennes lilla katt.


Senare var det dags att bege sig till älsklingen och då kände man hur det började pirra så där mysigt i magen som det brukar göra innan jag ska få träffa henne. När jag väl var framme övervälde hon min med pussar, det var så man nästan kunde tro att hon hade saknat mig. Tillslut lyckades jag komma in genom dörren så jag kunde hänga av mig efter det blev det lite mys på soffan innan Elin kom och då skulle vi i väg och handla lite godis m.m. När vi var hemma igen blev det lite mat, kyckling med ris och sås innan vi la oss och kolla på någon film. Senare på kvällen vara det dags att bege sig ut till en av Idas kompisar, där blev det lite gott att dricka och med lite trevligt folk blev det några skratt också. Tiden sprang iväg och sen var det dags att åka hem och sova.

Lördagen även det en mysig dag jag blev väckt utan min älsklingen vid 12 efter att hon varit duktigt och bakat scones och dukat fram olika pålägg och marmelader. Efter en god frukost var det blev det lite mys framför tvin innan det var dags att hoppa in i duschen för att sen göra sig i ordning. När klockan var 14:30 begav vi oss till bussen för att åka in till stan för gå på bio och se Lejon kungen i 3D. En film som jag stark rekommenderar alla som sätt filmen innan och har du inte sätt den innan är det på tiden att du gör det. När bion var slut åkte vi hem till Ida igen och då gjorde vi oss middag utav går dagens rester, vilket smakade minst lika bra då som dagen innan. Lördags kvällen bestod senare utav mys framför gladiatorerna och Norbit en rätt så rolig men poänglös film, fast såna filmer kan också vara bra. Under filmen var jag även snäll och gav Ida lite rygg massage och när filmen var slut ringde mat och sovklockan å det var dags att sova.

Söndagen blev inte lika mysig, då klockan ringde klockan 09:30 och då blev det lite mys innan vi var tvungna att gå upp och äta frukost för att jag skulle åka hem till min syster (Michaela) för att mamma skulle hämta hos där 11:30 för att vi skulle åka iväg för att fira min Morfar som fyllde 81 år. 
Men nu har jag varit hemma några timmar och jag sitter å kollar på handbollen Sverige leder över Makedonien med 14-13 i halvtid, samtidigt sitter jag och skype:ar med min älskling.