tisdag 17 januari 2012

Knatte träning

Nu har man ätit lite makaroner och köttbullar vilket var lika gott som vanligt, dock blev det lite mycket så Figo fick också smaka lite. Idag har jag även sökt ett extra jobb i Kungsbacka så nu håller jag tummarna för att jag ska kunna få det. För lite extra pengar som fattig student skadar ju aldrig. Fast nu ska jag sätta mig och plugga ungefär en timme till innan det är dags att packa för att åka till Mölndal för och träna knattarna.

Morgonpass

Klockan ringde vid halv nio och strax efter nio körde jag igång med mitt första morgonpass i år. Tanken var att jag skulle ut och springa men det bara rena skridsko banan  ute, så det blev 40 min på en crosstrainer istället och sen körde jag lite mage. För nu är det inte långt kvar till sommaren och då kan man ju inte var en liten tjockis, så nu får man ligga i.

Sprutor m.m.

Idag har det varit en rolig och intressant dag, dagen starta med att jag ringde och väckte Ida vid 7 tiden då hon igår ville att jag skulle ringa och väcka henne. Efter att pratat med henne blev det en snabb duscha och lite frukost innan jag begav mig till skolan för att ha metod övningar, idag stod kapilärprovtagning och injektion på schemat. Det var inget nytt för mig men där i mot är det allt bra att träna för att bli lite säkrare när man ska stinga någon med en spruta. Efter skolan begav jag mig hem igen för att fortsätta studera innan det var dags att ge sig av till brottningen. Dagens träning var mycket givande teknikpass som som bestod av stående kast i form av "mara" och nacksving och även en bra balansövning för att lära sig att använda sin vikt, snabbhet och list mot sin motståndare.